• CRETIER ROSSUM

  BERGING

  Toen Opa Willem in 1936 zijn eerste takelwagen aanschafte, moest het al de beste in de regio zijn waar alles mee gedaan kon worden. Daar is tot nu toe niets aan veranderd, behalve dat we er nog 77 jaar ervaring aan toe kunnen voegen.

 • CRETIER ROSSUM

  PECHHULP

  Al onze bergingsvoertuigen zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur om de mobiliteit van onze klanten te waarborgen. Zo kunnen wij ter plaatse uw accu testen, computer op foutcode's uitlezen, OBD diagnose, banden repareren, afgesloten voertuigen openen, brandstoftank leegzuigen of simpelweg een lege accu opstarten.

 • CRETIER ROSSUM

  TRANSPORT

  Wij vervoeren iedere auto van A naar B en onze service gaat zelfs verder. Zo hebben alle medewerkers bij Cretier iets met auto's, vandaar dat uw auto bij ons in goede handen is. Het maakt ons niet uit of u

BELANGRIJKE NIEUWS ITEMS

DIE WIJ U NIET
WILLEN ONTHOUDEN

Klik op de onderstaande items en lees verder

ALGEMENE

INFORMATIE

Cretier is een ISO gecertificeerde organisatie met ruim 12 medewerkers en meer dan 14 bergings- en transportvoertuigen, die inzetbaar zijn voor kleine tot zeer zware pechgevallen in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bergen van alle soorten voertuigen, van klein tot uitzonderlijk groot. Voor de dienstverlening wordt onderscheid gemaakt tussen Nederland en Europa.

VOOR

NEDERLAND

Berging met pechhulpverlening en transport.

VOOR

EUROPA

Repatriëring van gestrande voertuigen vanuit en naar elk Europees land. Cretier werkt in opdracht van alarmcentrales uit heel Europa en voert elke opdracht met eigen materieel en personeel uit.

BELANGRIJKE

TELEFOONNUMMERS

Hulplijn
Vestiging Rossum

0418-661300
0418-661546

ONZE

DIENSTEN

Het dienstenpakket van Cretier Rossum omvat een 24-uurs dienst voor berging en pechhulpverlening van gestrande voertuigen. Het bedrijf verzorgt speciale schadevrije voertuigtransporten voor allerlei organisaties door heel Europa inclusief het terughalen van gestrande vrachtwagens en repatriëring.

Cretier - Rossum Cretier - Rossum Cretier informatie Cretier diensten Cretier contact
cloud cloud cloud cloud cloud
cloud cloud cloud cloud